De Kerkvlekken

In het mooie brinkdorp Havelte ligt het sfeervolle zwembad De Kerkvlekken. Met twee royale baden, waaronder een kleuterbad, biedt De Kerkvlekken vertier voor alle leeftijden. Een glijbaan van 40 meter en 2 springplanken van 1 en 3 meter hoog completeren het zwemplezier. Daarna is het lekker ontspannen op één van de vele ligbedden of stoelen bij het kleuterbad, al of niet in de koele beschutting van parasols. Uiteraard zijn er voor de allerkleinsten babyboxen aanwezig.

Sport, spel en ontspanning

Na en tussen het zwemmen door zijn er vele mogelijkheden voor sport en spel. Basketballen, tafeltennissen, beachvolley- en voetbal, het is allemaal mogelijk in zwembad De Kerkvlekken. Verder zijn op de grote en beschutte speelweide een airtrampoline en een pannakooi te vinden. Toe aan een moment van rust? Op het ruime terras is het goed toeven, uiteraard onder het genot van diverse soorten koffie, thee, fris, een kleine snack of een ijsje. Al die faciliteiten maken zwembad De Kerkvlekken ook een ideale locatie voor kinder- of buurtfeestjes. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Erkende zwemdiploma’s

Zwembad De Kerkvlekken is een door Calibris erkend opleidingsinstituut. Calibris is het kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, welzijn en sport. Het ervaren team zwemdocenten van De Kerkvlekken leidt op voor erkende diploma’s van de Nationale Raad Zwemdiploma’s. We completeren ons aanbod met Zwemvaardigheid 1, 2 en 3, Snorkelen 1, 2 en 3, Survival 1, 2 en 3, Trimzwemmen en Aquajogging. Kijk elders op deze website voor meer informatie en lestijden.

Gedragen door vrijwilligers

Zwembad De Kerkvlekken is sinds 1 januari 2013 in eigendom van Stichting Zwembad De Kerkvlekken. Deze stichting drijft op de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers en de financiele steun van donateurs en sponsoren. Wilt u ook zwembad De Kerkvlekken steunen? Neem dan contact op met ons via secretariaat@zwembaddekerkvlekken.nl